Tijdrit Tour de France

25 rows Four countries. 20 e of the first stage of the Volta a la Comunitat Valenciana ElcheOndara 23 e of the fourteenth stage of the Giro dItalia CittadellaMonte Zoncolan 2022.


2012 Tour De France Photos Stage 00 Bicycle Pro Cycling Cycling

Wie hier op de grote plaat kan blijven door rammen kan enorme verschillen maken.

. Wout van Aert liet eens te meer zien dat hij een alleskunner is Jonas Vingegaard bracht het geel ondanks een bijna-valpartij naar de finish en wordt de winnaar van de Tour de France 2022. Winnaar van de dag. Check het profiel hier.

Saturday 2 July - Stage 2. De Deense vlag mag in top. Zo ziet het etappeschema van de Tour de France eruit 28 juni 2022 1346 28-06-22 1346 Laatste update.

Tourbaas Christian Prudhomme verheugde zich bij het maken van het parcours van deze Tour op een razendspannende ontknoping wat betreft het algemeen klassement maar die kans is bijzonder klein. Van der Poel Ganna Küng Pedersen van Aert dat zijn al vijf toppers om naar uit te kijken aldus Christophe. Tijdrit Tour De France 2022 Wie Is Favoriet Wielerkrant Wielerkrant Be Tour de France 2022 Wielervisie Tourmagazine Parcours alle etappes en de favorieten per rit De Ronde.

Tour de France Femmes 2022 Parcours etappe 5. De profielkaart laat het niet echt goed zien maar het gaat de hele rit op en af met na een start in dalende lijn na een kleine vier kilometer de. Denmark Belgium Switzerland and of course France will appear on.

Wout van Aert vlamt naar de dagzege in de tijdrit naar Rocamadour terwijl Jonas Vingegaard als tweede finisht en zich verzekert van de eindzege in de Ronde. Tour De France 2022 Route Stage 1 Copenhagen Copenhagen. 1 day agoZaterdag in de 20e etappe kan het klassement van de Tour de France 2022 voor de laatste keer door elkaar worden geschud.

Tijdrit Tour de France 2022. Van Aert was 19. Tadej Pogacar won de Tour in 2020 en 2021.

De laatste mooie pennenstreken werden tijdens de tijdrit naar Rocamadour gezet. Ladies Switzerland Tijdrit 256 km Vaduz - Vaduz. The Dutch rider has surprised in.

Mathieu van der Poel Alpecin-Fenix faces a major challenge to his Tour de France race lead with a 272km test from Changé to Laval. Ook de eindzege is binnen. De Sloveen staat 2e achter Jonas.

Starttijden Tour de France 2022 etappe 20 tijdrit. Hij werd aan de finish opgewacht door zijn vrouw en dochtertje met wie natuurlijk het eerste feestje werd. De Tour de France begint dit jaar in Kopenhagen met een tijdrit over 132 kilometer.

1 day agoParcours etappe 20 Tour de France 2022. 6 hours agoTour de France Vingegaard viert na finish tijdrit eerste feestje met vrouw dochter en Jumbo-Visma Na een strijd van 40 kilometer tegen de klok en een enkel schrikmomentje was het zeker Jonas Vingegaard wint de Tour de France 2022. Le Grand DépartIn het Deense Kopenhagen wordt de Tour de France geopend met een tijdrit van ruim dertien kilometerBenieuwd hoe laat de Nederlanders en Belgen en dat zijn er nogal wat plus de andere favorieten van start gaan.

Includes route riders teams and coverage of past Tours. Tour de France Femmes 2022 Parcours etappe 4. Lanterne Rouge Caleb Ewan trapt het podium af om 1305 uur Pogačar staat om 1700 uur tegenover Vingegaard.

Onze landgenoot knalde in de tijdrit richting Rocamadour naar de zege. Nog twee etappes te gaan en de winnaar van de Tour de France 2022 is bekend. 19 e of the Paris - Camembert.

De individuele tijdrit die is neergelegd is er echt één voor specialisten. Op zaterdag 23 juli staat de voorlaatste etappe van deze Tour de France op het programma een tijdrit van dik veertig kilometer. Met Jonas Vingegaard heel stevig in het geel lijkt het voor Jumbo-Visma en de Deen niet meer fout te kunnen gaan maar.

1 day agoVrijdag gaat de Tour de France met een tijdrit van 132. Op het menu staat een tijdrit van dik 40 kilometer over een golvend parcours. Tijdrit Tour de France 2022 Jumat 01 Juli 2022 Edit.

De Zwitser was dit jaar de enige die de wereldkampioen wist te. Verliezer van de dag. 26 rows Immerse yourself in the heart of the Tour.

Op vrijdag 1 juli 2022 is het dan eindelijk zover. Jumbo-Visma is niet te stoppen in deze Tour de FranceDeze nieuwe ritzege brengt hun totaal op 6 stuks. 1 day agoWie verovert op deze vrijdag 1 juli de allereerste gele trui in de Tour de FranceDe 132 kilom.

1600 uur eerste renner Finish. Vrijdag 1 juli 2022 om 0800. De Tour de France 2022 begint op 1 juli in Kopenhagen en eindigt op 24 juli in Parijs.

Tour de France 2022 - Official site of the famed race from the Tour de France. 2 e of the Classic Grand Besançon Doubs. 23 hours agoHet meesterwerk van Jumbo-Visma is voltooid.

Prepare the stages with our experts follow. The 2022 Tour de France will start in Copenhagen Denmark after a one-year delay caused by a clash with the European Football Championships in the Danish capital. 23 hours agoWout van Aert heeft nog maar eens laten zien waarom hij tot de beste renners ter wereld gerekend wordt.


Niki Terpstra Photos Cyclingnews Com Specialized Road Bikes Pro Cycling Cycling


Tatiana Guderzo Cycling Women Cycling Outfit Cycling Girls


Start Bob Jungels Of Luxembourg And Team Quickstep Floors During The 105th Tour De France 2018 Stage 14 A 188km Stage From Saintpaultroischateaux


Wout Van Aert Zal Wellicht Twee Maanden Moeten Herstellen Van Zijn Zware Valpartij Tijdens De Individuele Tijdrit In De To Tour De France Veldrijden Fietskunst


Radsport Sport Manner


Sylvrstar Illustration En Instagram Tonymartin Germany Timetrial Beastmode Worldchamp Champion Tourdefrance Vuelta Arte De Ciclismo Ciclismo Ciclista


Dumoulin Wint Tijdrit Maar Kan Thomas Niet Uit Gele Trui Rijden Nos Tour De France Gele Trui Tour De France Rijden


Twitter Tour De France Cycling Photos Cycling Pictures


Thomas De Gendt Wins Stage 8 Tdf2019 Ciclista Velos


Gallery Etixx Quick Step Pro Cycling Team Cycling Team Pro Cycling Professional Cycling


The Chronicle Tony Martin Road Bicycle Racing Professional Cycling


Info Sepeda Terupdate On Instagram Gc Contenders Tour De France 2022 Egan Bernal Ineos Grenadiers Tadej Pogacar Uae Team Emirates Primoz 2022


Cycling Tour De France 2020 Race 3 Caleb Ewan Wins Tour De France Cycling Tour Cycling


Pin On Bikes Etc


Pin On Tour De France


Procycling Worldtour Tony Martin Digs Deep To Nearly Beat A World Tony Martin Tour De France Dig Deep


Amael Moinard Photostream Bicycle Sport Cycling Outfit Cyclist

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel